Růže
Anotace: O zklamání a vzkříšení lásky...
Už netřeba se stále vracet zpátky
do míst,
kde láska zmizela zadními vrátky.
Zůstala po ní zlomená růže a pošlapaná tráva.
Šel kolem Tulák a růži vzal,
svou vůní ještě zlákala
a tráva? ta zase svěží,nového rána se dočkala.
Netřeba plakat nad láskou ,co láskou ani nebyla,
jen pro další růži plakat chci ,
co lístky svými ,té lásce cestu pokryla.
Nenajde každá růže svého Tuláka.
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
Komentáře (0)