Ráj smrti
Anotace: jednou.. když mě můj kluk pěkně naštval...
Slza...
Jedna druhá letí,
kape na zem, víří smetí.
A tvůj dech,
nikdy necítím...
Pofoukej mi srdíčko.
ne, nemůžeš.
Jsi daleko.
Jdeš vedle mě,
Ale v podstatě mě neznáš.
Společně stojíme frontu na lístky,
frontu do našeho malého soukromého ráje.
(pozn.: Spojení soukromý ráj vymyslela manon... moje krásná sleczna:) )
Komentáře (0)