Anotace: pro oblouk úžasná a spojující, pro most, úplně stejně, stejně jako pro břeh, aby...????
Hlubobá poklona..BlackTangerine..každý by nenapsal tvá slova:-))
11.01.2008 22:06:00 | Mirka Hedbávná
Dech.. vzalo mi to dech i slova, mevím co říct... je krátká, zvláštní a dle mého úsudku dobrá.
11.01.2008 21:27:00 | BlackTangerine