VZPOMÍNKY

VZPOMÍNKY

VZPOMÍNKY

Proč jsi mi to udělal?
Proč jsi mi srdce rozlámal?
Proč mě tak trápíš?
Proč se někdy nezměníš?

Já sem tě milovala,
ale nejspíš sem chybovala.
Mě srdce si měl na dlani
a ty si ho naplnil.....lhaním........

Proč jsem tě měla ráda?
Proč jsem tě neměla jen za kamaráda?
Proč jsi mě zklamal?
Proč jsi mi srdce zlomil?

Proudy vodopádů-tak mi slzy tečou.
Dny se rychle vlečou...
A mě nic jiného nezbývá...
...než na tebe vzpomínat...!!
Autor , 11.01.2008
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí