Anotace: ....nedokážu Tě nechat být, i když vím, že máš už svou rodinu...a včerejškem počínaje..nový přírustek...druhá dcera..
Podle mě člověk má být tak trochu egoista. A co se tyče cítu, obdívuju odvahu se ktérou někdo vůbec dokáže cítit a přiznat, že cíti, takhle je to fér.
15.01.2008 20:33:00 | Alisa 16
Nebuď na sebe tak krutá, osud aj láskou jsou všemocní, vím, že jim a srdci se poroučet nedá, nechej temu čas, leč pokud to chce skončit, není vyhnutí a běž zas životem dál ... I když to bolí, je lepší, když ten první krok uděláš ty, a nezáleží na tem, co je důvodem. Buď Tě chce, abo ne ... když Tě nebude chtět nechat odejít odejít, je to jasné, ale ne to úplně pravé. Chce to sílu a nervy. Si myslím, jen můj názor.
12.01.2008 17:11:00 | NikitaNikaT.
Přeju Ti ať přijde někdo, kdo Ti z Tvého trápení uleví a budeš pro něj jediná.
12.01.2008 14:53:00 | XJanule
vycitky mam z toho, ze ho chci i pres to vsechno a neumim sama sobe rict dost..
12.01.2008 10:57:00 | estrellita