Anotace: No, tak toto jsem napsal, když jsem došel ze zábavy, takže.....No a končí tím má chvíle poezie, aspoň teda o této slečně. Tak přečtěte, a kdyžtak mi to pochvalte nebo klidně zkritizujte ;)
Sbírka: Básně o ní a pro ní
No, kdybych to sem uploadnul bez úprav, tak by to čitelné nebylo :D V takovém stavu jsem došel :D Jo a já na holky nenadávám. To bylo na to, že se říká, že jsou všichni kluci stejní, tak jsem tam zmínil i holky ;)
12.01.2008 16:57:00 | PECEN-chleba
Na to, v jakým stavu jsi asi přišel, je to skvělý :-), každopádně je krásný, jak ženský nadávají na chlapi a chlapi zase na ženský... Jakoby byli všichni láskou zhrzení :-)
12.01.2008 12:56:00 | Fate