Zklamání
Anotace: Jak jinak než o zklamání v lásce.
Cítím se jako zmoklé kotě,
jak jsi mi to mohl udělat?
Říkal jsi mi: "Mám tě rád,"
nikdy jsi však neřekl: "Miluji tě."
Byla jsem láskou zaslepená,
když říkal jsi, jak jsem krásná, hodná, milá
a také hodně naivní a hloupá,
když jsem ti to uvěřila!
Všichni mě před tebou varovali,
proč jen jsem je neposlechla?
Možná tě lépe než já znali,
ale spíše jsem neviděla, co jsem měla.
Jednou na tebe zapomenu snad,
už tě nechci déle znát,
ne ty jsi mě neměl rád,
chtěl sis se mnou jenom hrát!
Přečteno 461x
Tipy 10
Poslední tipující: AneaCapaken, Karmínka, Psavec, NikitaNikaT., E., Denny3, Theara, estrellita
Komentáře (3)
Komentujících (3)