Cestou svou
Anotace: někdy mě emoce přemůžou
jemné chvění cítit v těle
pohled očí
v krku se ti svírá
touha jako ton co se line
život jako chtíč
kterého nemůžeš dosáhnout
co nejvíc chceš
to nedostaneš
jen melancholická hudba zní ti v uších a ty víš
že je pozdě na lásku
tak co zbývá
jen vzpomínkou se nemůžu hřát
srdce se nechce odloučit a jít svou cestou.
srdce pláče, je pozdě, krev jako slzy kutálí se cestou do zapomnění..
Přečteno 492x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Danah, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)