Anotace: Vymýšlela jsem to s očima zajitejma slzama, a rychle, takze pro vas asi nic moc...
jsi skvela, a na to mysli. taky to posloucham v tyhle souvislosti casto:D jednou pro nekoho nebudes jenom skvela, ale i ta prava.
13.01.2008 19:21:00 | Radiii
Není to tak špatné. Opuštění jsme každý někdy, pamatuji si jak jsem se cítila jako ty ikdyž z jiných důvodů - miloval mě ale neuměl žít a dělal blbosti tak jsem s ním nemohla být, ale když jsem šla domů tak jsem plakala a nějaká dívka úplně cizí mě zastavila a ptala se co mi je, jestli nechci pomoct, řekla jsem že ne a že děkuji a dodnes si to pamatuji, je to 10let, pamatuji si to že i v dnešním uspěchaném světě si někdo najde čas si všimnout bolesti druhého :O)Tak vidíš docela tvá báseň vyprovokovala k dlouhému vyjádření :O)
12.01.2008 22:17:00 | Jahudkka