VYZNÁNÍ...
Anotace: Člověk zamilovaný na první pohled,si kolikrát ani nevšimne, že jeho láska není opětovaná...A když na to příjde, většinou ho čeká zklamání z nenaplněné Lásky... originál jsem napsal v červnu r. 2004
Na roztržený papír píši tobě báseň,
pár slůvek o tobě, o nás, o životě!
Láska, to je někdy víc jak vášeň,
já jsem se zbláznil, avšak miluji tě!
Nevím, jestli moje láska někdy dojde k cíli,
nevím, zda-li bude tebou opětovaná?
Vím však co cítím, a co chci ti dát!
Proto nenechej mě prosím jen tak pod tvým oknem stát!!!
-RK-
Přečteno 836x
Tipy 4
Poslední tipující: Láďa, Verule, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)