"(Ne)Známý"
Anotace: ..Nádech..Výdech..
..Nádech..
Kliku stlačím dlaní,
..cedulka K SOBĚ..
Dveře se nebrání,
jen do ticha jak v hrobě
vrznutím pozdraví..
Vzhlížíš od sklenky
..pozdě zrak klopit dolů..
Vítězné oči milenky
se smějí u stolu..
Kdo jsem dobře ví..
Můj mozek se brání míše
stornuje informace..
A otazníky tiše
ze stavu levitace
padají nám na hlavy..
..Výdech..
…
„Znáš ho?“
„Ne“
..milosrdně lžu sama sobě
Přečteno 415x
Tipy 24
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Sukuba, 0-0, zzlatý, Andee, el viento, Lady Carmila, Theara, Radiii, Danah, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)