Napsala bych sik to stejné, co u Tvé poslední básně, ... je to těžké, též jsem ho nemohla dostat z hlavy, měla jsem jakési nutkání, abych s ním byla, či ho mohla vídat, ale také jsem věděla, že se pak už nikdá teho nezbavím a že již nikdy nebudu šťastná. ...
20.01.2008 15:24:00 | NikitaNikaT.
Některé vzpomínky nebo pocity z hlavy člověk nedostane nikdy - prostě to nejde. Moc pěkné.
13.01.2008 22:55:00 | Theara