Naděje umírá poslední ;)

Naděje umírá poslední ;)

Anotace: Důležité je v něco věřit a hlavně v dobrý konec, jinak než se nadějete zazvoní zvonec a života je konec. Pro vysvětlení: Gender role-prostě, že je jakoby určené, jak se mají chovat kluci(nebrečí, silní,nebojácní)a holky(krása,malují se,atd).

Sbírka: Básně o ní a pro ní

Jak mám teď, kurwa, v klidu spát,
když mám ji tak strašně moc rád ???
Jak mám myslet na jiné věci ???
Všechno nemohly být přece kecy !!!
Ona fakt asi není pro mě,
nechce se mnou být v jednom domě.
Jak se tomu mám ku*wa postavit ???
Jak tu bolest v srdci zastavit ???
Šak kluky přece nemože nic ranit,
když dokáží bez problému 100m skálu slanit.
Kluci přece nebrečí,
to holky jsou ty co ječí.
Zasrané to gender role,
je čas vyklidit tu pole.
V životě jsou různé strasti,
všechno vede do propasti.
Peklo, nebe, země vzduch,
není kolem toho zbytečný ruch ???
Všechno jsem dělal zbytečně...
mělo mě to napadnout,
když chovala se tak netečně.
Stejně se vám musím svěřit,
že já v lásku budu vždycky věřit.
Happy end je častější,
tak buďme si ksakru trochu jistěší.
Na každého čeká ten člověk pravý,
i když jsme přeci jenom trochu levý.
Pak budou všichni ve dvojicích...
se šťastným úsměvem na lících.
A tak věřte,..........
že bez hádání, bez klamu
já tu Monču dostanu :)

DON´T WORRY, BE HAPPY
Autor PECEN-chleba, 13.01.2008
Přečteno 567x
Tipy 2
Poslední tipující: jaňa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

osobitý styl.... to se mi líbí:)

24.01.2008 19:46:00 | jaňa

Hezky ses k tomu postavil:).

13.01.2008 16:18:00 | T-Mac

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí