nazdárek!
Po přečtení tvých básní jsem si vzpoměl na to, jak mi bylo patnáct a jak mě opustila moje láska...Mám z nich pocit, že tě zrovna nedávno také osůbka, kterou si milovala opustila a bolí tě to!
Chtěl jssem jen říct, že pokud tomu opravdu tak je, nejlepším lékem na bolest jménem "Láska" jsou přátelé!...
17.01.2008 15:15:00 | karloosek
Je to moc krásný,krátký ale výstižný...Taktrochu mě to připomělo sebe samou...
:-(
13.01.2008 17:10:00 | Rošták Domča