Anotace: Jen a jen tobě, Péťo :-)
Prepáč, Belleforontes, ale som nútená spýtať sa: Neukázali ste tu ani jedno dielo, neponúkli ste čitateľom nič, tak prečo kritizujete a kazíte druhým lásku k písaniu? Podľa mňa je báseň celkom vydarená, celkom malé chybičky, ale ináč sa mi to páči. Len tak ´dalej!!!
P.S.:Príď pozrieť aj ku mne!!!:-)
01.07.2008 18:58:00 | Mišiačik
špatné rýmy vůbec celý po básnické stránce ubohý
19.01.2008 15:18:00 | Bellerofontes
Moc pěkný.Přesně po tomhle toužím.Važ si toho co máš a čiň tak aby jsi o to nepřišla.A ikdy nemusela litovat...
14.01.2008 19:57:00 | Blacky...