Na sněhu
Anotace: Šeptáš...a začínají se dít věci.
Ledovým večerem
šeptals mi do ucha svoje sny…
a já se probudila.
Na sněhu. V parku. S Tebou.
Žárem našich těl
měnilo se skupenství
a chlad nás pomíjel.
V rytmu balady
z našich stenů,
obláčky páry od úst
stoupaly vzhůru.
Propletené větve keřů
soupeřily s našimi údy.
Kůra stromů
byla drsná
jako Tvé vcházení a návraty.
Led studeně svítil,
hebký jako moje rty,
co Tě laskaly dlouze...
až ke smrti.
Milování v mrazu,
který se změnil
v horký vítr z pouště.
Nechci slyšet,
že to bylo jenom jako…
Jsem ochotna
ve Tvém náručí uhořet
nebo zmrznout v led.
Vyber si hned.
Vládneš mému srdci
i mým myšlenkám.
Miluj mě.
Miluj mě dál.
Přečteno 477x
Tipy 20
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, WhiteSkull, Theara, cevert, Bíša, Jiparo, Martinecka23, isisleo, Psavec, Bean, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)