Anotace: už 3 básně věnovány 3 různý, holkám ...ale ja je vsechny 3 miluju stejne
Básnička hezká,ale nevěřím,že můžeš milovat tři osoby zároveň a ještě k tomu uplně stejně.Potom asi neznáš pravý význam té tak moc ohrané fráze ,,miluji tě,,.Nezlob se..............třeba se pletu.
14.01.2008 19:36:00 | Blacky...