Pět písmen
Slyšet znovu
melodii křídel...
Zpěv
asociace ezoterična
mezi námi...
...prostřená...
JAKO víra v oněch
PĚT PÍSMEN
jimiž se zaklínáme...
...pro něž trpíme...
jež uchováváme
v bláhové naději
na podivuhodný zítřek...
Malomyslné strádání!
Četl jsem srovnání
...o Lásce
a mrtvém zvířeti...
Četl jsem pohádku
Kráska a zvíře...
Četl jsem Coelhova Alchymistu...
PĚT PÍSMEN
Slyšet znovu melodii křídel
labutího letu...
když vznáší se nad řekou
a mizí
jako vidiny zapovězených snů...
Když procitám
poslední hvězda plane
A nad pobledlým ránem
zní tichý nápěv melodie
labutích křídel...
Nápěv je jednoduchý
Má jen oněch
….PĚT PÍSMEN
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: Myrja, akneliam, spare, Marfuša, Cecilka, Lucie Teru
Komentáře (2)
Komentujících (2)