Anotace: O tom když je láska nevítána..
Heeej tahle básnička je fakt luxusní :-* ikdyž se mi nelíbily původně ty vrány, tak teď, když už jsem si to přečetla asi po milionté...musím uznat, že to je celé fakt super :-) Miluju Tebe i tu básničku :-)
25.04.2008 14:36:00 | Fresa_sufridA
vazne jedna z nejkrásnějších básniček co jsem kdy četl ...nojo hold má někdo talent ..:-)
15.01.2008 15:46:00 | Damarius