Žiji fotbalem... tisíckrát nakopnuto každé místo na mých nohou, tisíc úderů loktem, tisíc tvrdých pádů a přesto jdu zase znovu na hřiště...
Špatné srovnání?
Tak tedy, žiji láskou....
***
Jiří s.
15.01.2008 20:22:00 | j.c.
Bojím se lásky... bojím se milovat cele a bez zadních vrátek... bojím se, že mně ublíží! ... a přes to, tolik bych ho k sobě chtěla právě teď přivinout a milovat!
14.01.2008 19:03:00 | Hannazka