Anotace: písniška...
Tak to bude další tvoje hezká písnička. Anotaci jsem si přečetla až po přečtení textu a hned jsem si řekla, že refrénovitost, kterou jsi v básni použil by se hodila pro píseň. Nevím, jestli skládáš jen tak doma u kytary nebo pro nějakou kapelu, ať je to tak či onak, texty píšeš skvěle.
30.01.2008 21:33:00 | prostě já