Anotace: písniška
smích je pocit, co vykouzlil jsi z nudy
smích je to, co mění poslední mé chury
smích je slzou, co utvoří se v koutku
smích je tebou, je i loutkou
neodcházím,
nepřísahám
slova volím
nepřestávám
bát se musím i já tebe
pokud nechci ztratit samu sebe
pláč je rosou, ranní vláhou
pláč je vosou bodající v srdci
pláč je tím, čím tě ničím
pláč je lékem, když v srdci svém jen tiše křičím...
14.01.2008 18:15:00 | forget-me-not