Touha po tobě
Anotace: Touha potom druhém a láska k němu,která nemůže být,protože city nejsou opětované
Po lásce toužím
a proto se soužím,
jednoho na mysli mám,
ale pořád před ním utíkám.
tvé pohledy jsou jako med,
pro mě však krutý jed,
touha po tobě je veliká,
ale už nic nezbývá,
já vím,že musíš jít
a proto musím odejít
Přečteno 769x
Tipy 3
Poslední tipující: padající do neznáma, Norlein
Komentáře (0)