Věř labutím...
Věř labutím...
*
Když srdce tě táhne blíž k lásce
přestaň mu bránit
a věř jen labutím
bezkřídlým...
*
*
Když srdce odchází s prázdnou
z náručí lásky
přestaň mu bránit
a věř jen labutím
/tak jako ony věřily tobě.../
*
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: LauraKošinová, ztracená
Komentáře (2)
Komentujících (2)