ROK 1995 NĚKDE V NÁS
Schoulená v tvém bezpečném náručí,
sním jak fajn by bylo nám,
kdyby tahle chvíle zůstala
někde v nás.
Půlnoční už odbíjí konečnou,
smím ti říct "měj se fajn"
rádi by jsme dneska stopli čas,
někde v nás.
Půlčtvrté a včerejšek není dnes,
chce se nám jak dětem spát,
moře lásky klíčí hluboko,
někde v nás.
Slzavé mé údolí utopils´
ve svých modrých očích,
řekls, že nejde vzít zpět
co je v nás.
Lásku svou dám, abys ji uchopil,
věřím, že mě nezradíš,
vždyť láska Boží přebývá
někde v nás.
1.1.1995 Pro mého manžela.
Komentáře (0)