Zakázaná láska
Klečím, tam v tmavém kostele.
Klečím, tam a myslím na tebe.
Modlím se, však v mé mysli není Bůh, ale ty.
Služebník boží v černém rouše oděný.
Slyším tvá slova o lásce.
Koho však mám milovat jest v otázce.
Ty miluješ všechny bez rozdílu.
Já miluji jen tebe a cítím za to vinu.
Žárlím na tvého pána, žárlím na Boha.
On odvádí tě daleko a ve mně roste touha.
Chtěla bych tě vyhnat z hlavy, však není to tak lehké.
Přátelství jež vzniklo mezi námi je pouto velmi křehké.
Miluji tě, je to tak a nechci se tě jen tak vzdát.
Tahle láska je osud můj, za ní jsem odhodlána bojovat.
Komentáře (0)