Děvčátko z jetele
Padá děvčátko z jetele
kapička rosy
do mechu postele.
Leží tam průzračná, čistá,
když náhle kdosi
cosi chystá.
Ranní slunce nesmělé.
O něhu prosí,
mládenec paprsek přistál,
rozlil se po těle.
Horcí a bosí
milují se cele.
Pravda však jistá
láska je, přátelé,
v nicotu zkosí.
Přečteno 333x
Tipy 8
Poslední tipující: maena, laura3, excited, Koprtinka, isisleo, Bíša, Roger
Komentáře (3)
Komentujících (3)