No a kde je zahřívání??
Kde se flákáš celý čas??
Hraješ si tu s veršováním
a zatím ji chytne...Mráz?? :oD
(já prostě musela,
tahle básenka si o to říkala)
22.01.2008 19:25:00 | Cecilka
Je to něco vážnějšího,jistě má důvod se bát.
Básní jsou pocity vyjádřeny dobře-strach,obavy.
16.01.2008 16:02:00 | s.e.n