mno...stane se, že jsi na druhé břehu..
a najendou se vidíš v zrdcadle..
obvykle jde člověk životem s jednou tváří..
dokud jej osud nedonutí ukázat duruhou..třetí...
fajn je to, že jdeš s pocitama na svět..nenosíš je uvnitř..
02.02.2008 23:38:00 | Bean