Srdce v dlaních
Anotace: pro mého báječného manžílka Martíka
Stalo se to, co jsem v myšlenkách svých dlouho nosila,
snesl jsi se z nebe jako anděl a já své srdce do tvých dlaní vložila.
Do tvých teplých dlaní vložila jsem celý svůj svět,
jen s tebou jsem se jako ptáče k nebesům mohla znovu vznést.
Jen s tebou vnímám krásu všech krás,
a vím že láska nezdolná je navždy v nás.
Jak ráda se choulím v tvém sladkém náručí,
jen Ty jsi mě ze studánky lásky pít naučil.
Po Tvém boku se cítím jak voda živá,
která tvoje horké spánky lehce omývá.
Ty jsi jen můj a já jsem jen tvá,
bez Tebe bych byla duše bludná a utonulá.
Miluji Tě, více než je ve vesmíru hvězd,
miluji Tě a celý život Tě budu ve svém srdci nést.
Přečteno 467x
Tipy 4
Poslední tipující: smoulinka, Dračičák, grázlík
Komentáře (1)
Komentujících (1)