pojď se napít
Napij se, kotě
budem se mít,
chci tě
Napij se, kotě!
Whisky,víno,tequila
vyroste
z kotěte
kocovina
Napij se,lásko!
Do dna,
pij
víno, absint
a zapomeň,
že už mně
nechceš mít
pak probudíš se
vedle mně sama
zase
oklamaná
budeš čekat
na sílu
odejít…..
Říkám ti kotě,pojď pít!
ať zapomeneš
a budeš mně zase chtít
Přečteno 523x
Tipy 3
Poslední tipující: excited, 0-0
Komentáře (1)
Komentujících (1)