Toužení
po nočním šílenství své oči otvíráš
hledáš ve tmě
znovu usínáš
příběh k pravdě v tichu se přiblížil
pláčeš si do dlaní
tak moc ti ublížil
tápeš ve snění,hasíš žízeň srdeční
podobná andělům
život zevšední
v touze po mlčení daruješ poslední sen
vysvlékneš duši
mokrou jak zmáčený den
Přečteno 451x
Tipy 27
Poslední tipující: prostě já, maena, Bíša, Milásek, Severka, dream in emptiness, ni.va, dva, Psavec, Pišák, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)