S Tebou

S Tebou

Anotace: ...

Ve Tvém náručí
v něžném bezpečí
navěky chtěla bych se skrýt
tiše usínat
zvuky nevnímat
jen o nás v naivitě snít
Ve Tvé mysli
v hlavě ustarané
impulzem chtěla bych být
ve snách brouzdávat
citům se oddávat
v budoucnu s Tebou šťastně snad žít
Ve Tvém srdci
tajemně zvonícím nejkrásnější tóny
krví chtěla bych být
buňky zalívat
vzduchem ožívat
mízou Tvojí pro život se stát
Ve Tvých očích
v nichž šelma se skrývá
kořístí chtěla bych být
na oko utíkat
ve stínu kličkovat
a pak všechno co mohu s láskou Ti dát...
Autor forget-me-not, 15.01.2008
Přečteno 966x
Tipy 8
Poslední tipující: Martinecka23, pulita alma, Michael František, face to face
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (13x)

Komentáře
líbí

básen psaná láskou, krásná :o)

16.01.2008 09:27:00 | Martinecka23

líbí

Tahle se Ti fakt povedla, moc...

15.01.2008 22:19:00 | Michael František

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí