Ne,to,ne :o) Lorelay byla kráskajež si každý den rozčesávala na útesu nad Rýnem vlasy.Každý kdo ji chtěl vidět musel plout po rýnu,ale její krása je oslepila,zahořeli láskou a utonuli.Tu jsem složil kamarádovi na Němčinu jako úkol.Měli mít báseň vztahující se k Německu a tohle je stará nemecká pověst.Myslím,že by měla být taky ve verších :o)
15.01.2008 20:37:00 | Akrij8