Lovec
Anotace: pozvi mě dál
Sbírka:
Míče
Jsem lovec
přesněji řečeno střelec
na co namířím
na to vystřelím
co si umanu
toho dosáhnu
jsem borec
prostě bezva samec
každá to tuší
tak jí to vzruší
a všechno udělá
tak jak to chci já
jsem bohatý
mám stokrát víc než ty
a ostatní to vědí
a trochu je to svědí
mám moc a vliv
určuji co bude, co bude dřív
dneska jsem tady zítra tam
každou ženu udělám
mám rád to jejich chvění
když rozlíhaj se výkřiky a steny
jedna dvě nebo tři
vše kamera točí
jsem mocipán
mám velkou zbraň
a tu nemilosrdně
používám
jsem krásný
a oni to ví
oni mě chtějí
chtějí mě v ní
jsem silný
cítím tvou vhkost
můj tlak
tebou prostoupí
nikdy nejsem sám
jsem krocan
a vzadku mám banán
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlk v rouše, Martanka, Demedalex
Komentáře (1)
Komentujících (1)