Anotace: ...a zas o lásce ...jen trochu jinak :) ...
:-)))..ne, spát určitě neměl..ale čučet na nebe..
..to asi také ne.......:-)))
18.01.2008 10:24:00 | isisleo
Tak to je úžasné, že jsi nestál u nás. Na silnici je ledová vrstva, do toho dul vlahý vítr,sotva jsem stál na nohách, a ať jsem dělal co jsem dělal, nic moc mne nenapadlo.Snad jen- Dojít domů a nezlomit si nohu. Jo, básníka dělá kraj.
16.01.2008 09:55:00 | kouzelníček