Když jsou slova zbytečná
Anotace: Slova, slova a zase slova, k čemu jsou dobrá...
Když jsou slova zbytečná
a samota prostor přikrývá.
Ty jsi stále skutečná,
kdo mluví, ten se nedívá.
Když jsou slova laciná,
ač na povrchu zlacena,
pochází z úst zlosina,
ještě nejsi ztracena.
Když jsou slova prázdná,
vyslovit jen krásná,
znějí jak z úst blázna,
probuď se už ze sna!
Přečteno 530x
Tipy 4
Poslední tipující: Isobel, Ceký, WhiteSkull
Komentáře (0)