...budu si tě muset zapsat na papír,doufám,že ho nezašantročím.Dneska jsem si u tebe udělal radost (bacha na témata,ne stále opuštěné,toho je tady dost,tvoje jsou velmi,škrtám velmi,dobře myšlené i napsané,jasně vypovídající) - tak,a teď si připadám jako blbec který tomu rozumí - nerozumím,ale cítím.
16.04.2008 21:15:00 | WAYWARD