Nemoc
Anotace: ...je to mnohdý nevyléčitelny...
Už prosím nevolej, nesnaž se.
Ja vím, jak moc nemocén jseš.
A mojí fotků schovej radši,
kdýž zoufalé mě vrátit chcéš.
Utekly dny, proplulí noci.
Nemúžu...
Ja musím být zlá..
Ja vím, jak hodně jseš nemocén,
tak tedy but' nemocen sám...
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Cryoman
Komentáře (0)