Dávej si pozor na pravopis, zklamání; hned takhle v anotaci je to odrazující. A taky pozor na ,,obehrané" verše - rád-milovat, krásně-básně (...)
Ale přesto všechno nepůsobí nepříjemně, máš před sebou dlouhou cestu, ale věřím, že na jejím konci čeká odměna...:)
Jinak vítej na literu
a jestli nemáš ráda kritiku, tak si jen tak řekni, prostě trošku přemoudřelá... Zuzana ;)
JO, super nick :)
20.01.2008 14:15:00 | prostě Zuzana