Anotace: .....splnilo se co jsem si prala...probudit se vedle Tebe...
Jo láska bolí, hodně, ale nic není jen černobílé.Rozplakala mě, ten pocit jsem taky jednou zažila.
24.03.2008 12:05:00 | Maxí
má pravdu,buď všechno,nebo níc,nebo za chvíli nevydržíš víc,láska někdy taky bolí
25.01.2008 19:53:00 | mikyša
Jen nebýt na ten pocit sama, jen se nespokojovat s chviličkami a drobky od stolu...zasloužíš si všechno, co sama dáváš nebo ještě víc. Nesmiřuj se s málem, dáváš všechno, tak také všechno chtěj, méně než všechno je málo...
20.01.2008 23:43:00 | Eleagnus