nehledal jsi důvod svého štěstí protože ten důvod našel tebe přes svůj smích ...
23.04.2008 23:01:00 | Sige
Favi...je krásná;)...člověk může trpět žízní a hladem...ale když se myšlenky točí okolo vzpomínek na to, jak její ruce voněly zaschou barvou...hm...to se pak na žízeň a hlad rychle zapomíná;)
16.01.2008 21:30:00 | Severka
Zvláštní... asi k ní máš své důvody... určitě... ;)... už jsem se těšila, až zase něco předhodíš ;)
16.01.2008 20:33:00 | prostějanek