Jsi stráž...
Anotace: ....jsi,cokoli,co mihne se kolem....jsi vše,co chrání mě...jsi vše,co miluje mne....jsi má alfa i omega
Jsi ruka,
co hladí mi tvář.
Jsi sloka,
která rozsvítí mých očí zář.
Ani nevíš...jak ráda
do náruče Tvé já se schovávám.
Tu do duše smutek se vkrádá
a ty ho nepustíš.
Jsi stráž
jako oko v hlavě mne hlídáš.
Jsi hráz,
slzy mé kapesníkem stíráš.
Ani nevíš...jak ráda
do tepla Tvých rukou já se odevzdávám.
Tu zima se vkrádá
a já ji necítím.
Jsi opěrná zeď,
jenž je tu pro mne právě a teď.
Jsi ostrov můj,
co stále má otevřený přístav svůj.
Ani nevíš....jak ráda
Tvou přítomnost cítím.
Jsi louč,
kterou si na cestu svítím...
Přečteno 552x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)