Inspirující - na krátký okamžik jsem cítila, jak mnou prošla vlna inspirace, tak nádherná úzkost mnou otřásla, a pak přišla ta zoufalá bolest, že motýl (myšlenka) nebyl polapen. Ale děkuji. Takhle báseň se mi z nějakého důvodu velice líbí - avšak nedokáži říct proč.
22.07.2008 04:29:00 | Durcenwe
ty jo supr a moc...najde se vždycky někdo kdo tě očaruje...i když zrovna ne v tom kladným podaní...
27.01.2008 20:40:00 | Yukki
moc, moc, moc pocitů, ale přesto je v tom i pměrně dost řečeno...
21.01.2008 18:02:00 | Santinan Black