Budu čekat
Anotace: Anotace: Nevlídno venku i uvnitř...a to uvnitř víc bolí……. V nevlídném odpoledni sčítám své hříchy na korálcích deštného růžence. Vlhce mrazivé, mezi prsty,tečou mi desátky života…. Chci změnu: jasnou oblohu a jarní vůně a zpěv kosů….(autor Spare)
Sbírka:
Ztracenky
Po řádcích...
očima pohladím
Tvou bolest...
Strádání Tvé Duše
Je jako nedočkavé ráno…
Čekání na slunce
Hledání správné dlaně
Mysteria všednosti
Na jejichž oltáři se odevzdáváš….
…sama sobě…
Nadějí jež křídla k letu dává
Pro mne...
...zůstáváš...
TAJEMSTVÍM
...vyplakané něhy
Šeptem modliteb
Jako rozkomíhaný plamének
Čtvrteční svíce
Pod okny postojím
Jako bych čekal
Že se otevře Tvé okno…
Navečer
Než půjdeš spát
Můžeš mi zamávat
Budu čekat…
Mezi vločkami se něco snáší
Snad bude to ten šátek
Co nosíš na krku
A co Ti tak sluší…
Zádumčivé oči
Tvář
co ukrývá ten zvláštní
živoucí
a tajůplný úsměv
…ŽENY…
Nezapomeň
Večer budu čekat pod Tvými okny…
Přečteno 386x
Tipy 8
Poslední tipující: Myrja, takova, Romana Šamanka Ladyloba, spare, Lucie Teru
Komentáře (3)
Komentujících (3)