Já a Ty
Smutné ráno svítí
stojí u dveří
čas odpočítává
spánek marný
jak můj útěk
z nevděčného povětří
já
splétám copy
další něhy pro tebe
mlsně koukám
šeptám
nikdy nevyřčená slova
pro sebe
zas mám
sílu chytit vítr
za paty
vlastnit něžný pocit
jen
já a ty…
Přečteno 1068x
Tipy 38
Poslední tipující: prostě já, pavlis, maena, Skywalker, sht1, simsa, forget-me-not, Pišák, cevert, Meriel, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)