Anotace: Sametový Princ... Ano, vystihuje to opět jednoho Prince... Bohužel, navzdory svému jménu, nikdy nepřijede na Bílém koni... Uraženě odletěl na prokopnutém bubnu do dáli... Nicméně obohatil můj život o spoustu rozličných pocitů... Díky Ti...
Sbírka: Stříbrným stéblům...
líbí se mi ;) Rýmjue se a k tomu(jako jedna z mála) dává smysl:) hodně štěstí
17.01.2008 17:24:00 | kucky