Maxátko
Jsi ve mě, jako já v tobě,
Maxátko moje.
Vždy budeš uvnitř mě schovaná,
s krásou spojovaná, mnou
obdivovaná.
Budeš ve mě do konce dnů,
bude v tom spousty
neprožitých našich snů.
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)