Poprvé :)
Chybělas mi,to jsou jeho první slova,
přitom se neviděli jeden den.
A ona cítí,jak moc ráda ho má,
stoupne si na špičky a pusu na tvář mu dá.
Projdou se nočním městem,
k řece prodlouží si procházku.
Vychutnají si každou chvilku,
žijí jen pro sebe a pro lásku.
Posadí se na trávu,
nic neříkají.
Kamínky do vody hází,
co se stane za chvilku to moc dobře oba ví.
Znají se tak dlouho
a přitom jsou nervozní jako na první schůzce.
Konečně se políbí,
pomalu se dostává k její blůzce.
Zlehýnka padají oba do trávy,
vnímají jen sebe.
Osvětleni měsíčním světlem,
jen oni dva,láska,hvězdy a celé nebe.
Komentáře (1)
Komentujících (1)