Příliš horko
Anotace: co napsat...doufám, že se bude líbit
Díváš se na mě,
nedíváš, ty mě přehlížíš,
tvůj pohled vypadá skromně,
ale brzy mi ublížíš.
Znovu a znovu mi ubližuješ,
láskou, kterou pociťuješ,
Tvé srdce příliš žhavé je,
mé tělo pod ním roztaje.
Rozplynu se a již mě nespatříš,
pokud Tvé srdce neochabne,
ke mně vůbec nepatříš,
to tě nenapadne?
Miluji Tě více a stále,
v životě však mám namále,
ochladni ve vztahu ke mně.
Zachraň mě!
Tak Tě žádám...
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Modrý Adept
Komentáře (0)